Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hova publikálhatnám a képregén...

Hova publikálhatnám a képregényem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Már sok ideje gondolkodok azon, hogy elkészíteném az én saját Gravity Falls képregényem (angolul)! (Minden eddigi karakter benne lenne, de a szereplő gárdát bővíteném a saját karaktereimmel is!).

A képregény egy Aviva nevű lányról szólna (az én OCm), aki Wendy Ausztrál unokatesója, és a városban tölti a nyarát mivel nem sokszor látja rokonait a távolság miatt. A lány később megtalálja Bill szobrát és azzal poénból kezet fog, de ő semmit sem tud arról, hogy mi történt az előző évben Gravity Falls-ban. És ezzel megint csak elszabadítja a poklot a városkában.

Azon gondolkozom, hogy milyen oldalra lenne érdemes publikálnom majd. (2021 nyarán szeretném majd kitenni az első "részt", mivel így év közben nem igazán lesz időm rajzolgatni az iskola miatt.).

Gondolkodtam azon, hogy Wattpadra vagy DeviantArt-ra publikálom majd.

Szerintetek hova lenne érdemes publikálnom?

Vagy, tudtok valami olyan oldalt ami direkt képregények publikálására van kitalálva?

Válaszokat előre is köszönöm!^^

#gravityfalls rejtélyekvároskája #képregény fanképregény #fanfiction comic #mese animációssorozat #disney cartoon #wattpad deviantart
2020. aug. 24. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:
91%
Reddit-en vannak képregényes közösségek, biztos van olyan is, ahol saját képregényeket lehet meg osztani. De a wattpad devinart is jó, bár arrafelé nem éppen ez az amire főként van igény. Esetleg Behance (olyasmi mint a Devinart).
2020. aug. 24. 17:10
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

1. Tumblr. Ez talán a legjobb, itt saját theme-et állíthatsz be, ami jó a képregényekhez.

2. DeviantArt. Ide oldalanként tudod feltölteni, és a leírásban linkelheted a köv. részt.

3. Wattpad. Itt nem feltétlenül lehet kinagyítani a képet, szóval nem biztos, h olvasható lenne.

A Behance se rossz, de akkor hírdesd a sztorit máshol is, mert oda nem nagyon járnak fandomos olvasók...

Szólj, ha elkezdted felrakni amúgy, én szívesen elolvasnám! :)

2020. szept. 8. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!