Lessz fenn az interneten magyarul Lucifer 4-5 évad? A tv-ben melyik csatornán megy?
Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 11:15
1/6 anonim válasza:
Magyar felirattal már most is elérhető a két évad az interneten. De hát, ha ez egyeseknek nem felel meg, hát istenem. Akkor várj jó sokat. Én nem tenném a helyedben. Az se biztos, hogy szinkronizálják.
2/6 anonim válasza:
Szinkron nem, felirat van.
Jobb is.
5/6 anonim válasza:
Én nem értem, teljesen jó volta szinkron, én is sokkal jobban szerettem úgy..A Lucifer szinkronhangja szeretnék folyatni, de egyszerűen a studió abbahagyta a szinkronizálást mert a 3.évadtól megcsappant a nézettség..
Azért még van remény, ha felkarolja a magyar Netflix..ha sokan jelzik, hogy van rá igény... de ha eddig nem történt ez meg akkor..
6/6 anonim válasza:
Nem a szinkron lett abbahagyva, a fox hagyta abba.
Annak lett szinkronja, ami ott volt.
Netflix nem csináltat.
Ne reménykedj, mert az igazi fanok eredetei hangon szeretik, mert pl. Lucifer úgy nem idétlen, szofisztikáltabb. De ez csak egy példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!