Esernyő akadémiában hogyan jön a Sparrow?
SPOILER, csak az olvashatja, aki a második évad végét ismeri.
Szóval
A 2. Évad végén Five-ék visszaérnek 2019 Április 2-ra, a világvége utáni napra.
Azt mondja az "apjuk", hogy ez nem az Umbrella, hanem a Sparrow akadémia.
A Sparrow szó honnan jött?
Néztem Google-ben, valami olyasmit írtak, hogy voltak Sparrow-ok az évad elején, de nem emlékszem erre.
Segítenék, de nem ismerem. :(
Cicás néni
Cicás néni :D
Amúgy én sem ismerem
Aranyköpő
Nem jössz vissza a kérdéshez?
Tudod..:)
Rég láttunk
Aranyköpő
Igen, azt tudom, hogy direkt nem azokat válogatta össze, akiket eredetileg, mert hát azt látta, hogy nem tudják kezelni a problémákat, amire a beszélgetésük alatt derült fény a hatvanas években. Gondolom a nevük és a képességük alapján következtette ki, hogy pl Vanya, akkor Oroszországból nem fogad örökbe kislányt. Ben-t azért nem narad ki, mert, a képességérők nem beszéltek neki, se a származási helyét nem árulták el, a nevét nem emlékszem mondták e, ő maga mondta, amikor megszállta Klaus-t, de a Ben nem árul el semmit, plusza gyerekek saját magukat nevezték el, robotanyu segítségével.
De akkor megnyugodtam, hogy nem hagytam ki véletlenül valamit, ami a Sparrow-ra utalna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!