Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Esernyő akadémiában hogyan...

Esernyő akadémiában hogyan jön a Sparrow?

Figyelt kérdés

SPOILER, csak az olvashatja, aki a második évad végét ismeri.

Szóval

A 2. Évad végén Five-ék visszaérnek 2019 Április 2-ra, a világvége utáni napra.

Azt mondja az "apjuk", hogy ez nem az Umbrella, hanem a Sparrow akadémia.

A Sparrow szó honnan jött?

Néztem Google-ben, valami olyasmit írtak, hogy voltak Sparrow-ok az évad elején, de nem emlékszem erre.

2020. aug. 23. 16:03
 1/9 anonim ***** válasza:
16%

Segítenék, de nem ismerem. :(

Cicás néni

2020. aug. 23. 16:16
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
A Veréb Akadémia gyökerei a Umbrella Academy Képregény, tehát nem jön ki semmiből.
2020. aug. 23. 17:44
 3/9 anonim ***** válasza:
24%
Mivel találkozott az umbrella academy tagjaival ezért nem azt hozta létre később, hanem a sparrowt. Egyébként nem olvastam a képregényt nem tudom abban ugyanígy van e
2020. aug. 23. 17:47
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
A sparrow konkrét jelentése azt hiszem veréb. Én is olvastam pár hete a témában, és pontosan nem tudom, honnan jött az akadémia neve, gondolom majd a harmadik évadban kiderül. De a második évadban vannak elrejtve Sparrow Academy-s easter egg-ek, kb 40. Vagyis a sparrow academy-re utaló madaras logó a második évad kezdetétől fel-fel bukkan a sorozatban random helyeken és ha nagyon figyelsz, észreveheted. Szerintem erre céloz a Google-d.
2020. aug. 23. 17:48
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

Cicás néni :D

Amúgy én sem ismerem

Aranyköpő

2020. aug. 23. 20:00
 6/9 anonim ***** válasza:
51%

Nem jössz vissza a kérdéshez?

Tudod..:)

Rég láttunk

Aranyköpő

2020. aug. 23. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:
én a képregényt olvastam egy kicsit
2020. aug. 23. 21:32
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen, azt tudom, hogy direkt nem azokat válogatta össze, akiket eredetileg, mert hát azt látta, hogy nem tudják kezelni a problémákat, amire a beszélgetésük alatt derült fény a hatvanas években. Gondolom a nevük és a képességük alapján következtette ki, hogy pl Vanya, akkor Oroszországból nem fogad örökbe kislányt. Ben-t azért nem narad ki, mert, a képességérők nem beszéltek neki, se a származási helyét nem árulták el, a nevét nem emlékszem mondták e, ő maga mondta, amikor megszállta Klaus-t, de a Ben nem árul el semmit, plusza gyerekek saját magukat nevezték el, robotanyu segítségével.

De akkor megnyugodtam, hogy nem hagytam ki véletlenül valamit, ami a Sparrow-ra utalna.

2020. aug. 23. 23:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2020. aug. 23. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!