Az alábbi filmek közül melyikre mentek el moziba? Illetve melyiket várjátok a legjobban? (Ha persze idén adják le)
Figyelt kérdés
Első kérdésre csak válaszban lehet ugye válaszolni, a második kérdéshez csináltam a szavazást.2020. aug. 22. 11:00
A kérdező szavazást indított:
Tenet
Új mutánsok
Wonder woman 1984
Halál a Níluson
Fekete özvegy
Dűne
Amerikába jöttem 2
20 szavazat
1/7 anonim válasza:
A Tenetre, a Halál a Nílusonra, a Fekete özvegyre biztosan elmegyek. Ha a barátok azt szavazzák meg, akkor szerintem talán a Dűne is benne lesz, de majd meglátjuk. Meg ugye covidtól is függ :/
2/7 anonim válasza:
Dűne
A többi azt sem tudom micsoda vagy nem nem érdekel.
3/7 anonim válasza:
Nem szerepel a listán, én a Mulant várom. Valószínűleg az egyetlen film lesz amire beülök idén. Bárcsak bedőlne a Disney+. Emiatt nincs DVD se már egy ideje (mindenhol beszüntetik ahogy lejárnak a jogok), már a mozit is fenyegeti...
4/7 anonim válasza:
Az Új mutánsokra.
A kedvenc képregényes csapatomról film semmiképp nem maradhat ki, és a kiadott anyagok is ígéretesnek tűnnek.
Egyébként az Amerikába jöttem 2-n kívül mindegyiket moziban tervezem megnézni, kifejezetten kíváncsi vagyok, hogy az új Halál a Níluson adaptáció létezésnek van egy oka, vagy semmi jót nem tud felmutatni.
A Dűnét nagyon várom, a Tenet pedig felkeltette az érdeklődésemet és amúgy is a nagyszabású filmeket mozira tervezik, ott tudják átadni az igazi élményt.
A Fekete Özvegy során érdekel, hogy mennyire mutatják be Natasha múltját és hogy kötődik a többi filmhez, a WW84 esetén pedig érdekel, hogy a gonoszokat mennyire fogják jól átadni.
5/7 anonim válasza:
Amerikába jöttem 2 - az első része is nagyon jó volt, és amilyen izgalmas volt belőle kb. az utolsó 20 perc, mondtam is mindig, hogy utána még hosszabban el tudtam volna nézni a közös életük kezdetét! Alig hittem el, amikor legelőször olvastam, hogy 32 év után jön a folytatás, ráadásul nagyrészt ugyanúgy az eredeti szereplőgárdával! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!