A sailor moon, varázslatos álmok című rajzfilm letölthető valahol magyarul végig? Hol? Bővebben lent
Figyelt kérdés
nos ezt a sorozatot 1997 októbere és 99 augusztusa között vetítette az rtl klub, azota sem..., 200 epizódból 166 részt adtak le, a maradékot tudtommal le sem szinkronizálták. én egy oldalon megtaláltam az első 50 részt magyarul kiváló képminőséggel, avi formátumban. tudtommal dvd minőséghez valaki hozzászerkesztette a magyar szinkront, és ezért ilyen jó a képminőség. a hang kicsit ramaty, de megteszi. sajnos azonban nem tudom már ezt az oldalt elérni, nem tudja esetleg valaki hogy honnan tudnám a többi részt is így leszedni? vagy csak eddig készült még így el? olyan jó lenne ilyen formában mind a 166 szinkronos rész. köszi2010. aug. 5. 10:16
1/7 anonim válasza:
Szerintem minden film a saját nyelvén tökéletes. Ha meggondolod magad és megfelel japánul akkor tessék:
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
köszi, de ezek wmv kiterjesztésű fájlok, nekem aviban megvan az első 50 rész már magyarul, és egy rész kb 200-300 Mb, tökéletes kép. ilyenben kéne a többi is, csak nem lelem azt az oldalt ahonnan leszedtem. rossz minőségben már megvan nekem is, de azért köszi. :)
2010. aug. 5. 10:35
4/7 anonim válasza:
Saten szerinted japánul hány ember tud itt magyarországon?Ne legyél már marha -_-
5/7 anonim válasza:
Nem vagyok marha ha megnézed a linket van hozzá égetett angol felirat.
6/7 A kérdező kommentje:
mivel nem lelem, így én fogom megcsinálni, mivel megvan magyarul rossz minőségben, de a hangja tűrhető, ezért majd egy videoszerkesztővel öszeszerkesztem ugy hogy leszedem jo minőségben a részeket és a magyar hangot hozzácsatolom.
2010. aug. 5. 20:57
7/7 anonim válasza:
A dragonhall.bplaced.net oldalon fenn van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!