Titeket szokott zavarni, idegesíteni, amikor egy általatok kedvelt film, sorozat lezáratlanul ér véget, és nem folytatják?Mondjuk mert nem nézték elegen.Nem készül folytatás.
Hirtelen csak a Mocsárlény és az Alita ugrott be. Előbbit elkaszálták, de még reménykedek, nem is azért mert nagyon jó lett, hanem mert sehova sem futott ki a sztori. Látszik, hogy eszükbe sem jutott a készítőknek, hogy egy évad után vége lehet. Ezért sajnálom.
Az Alita pedig lehet nem kap folytatásokat, ez viszont jobban zavar, mert szerintem kifejezetten jó lett, illetve a bevétele sem lett rossz, csak Amerikában többet vártak. De egész jó a film megítélése, így szerintem a 2. részének már nagyobb bevétele lenne.
A Star Warsnál voltam nagyon dühös mikor a Klónok háborúját elkaszálták mert a Disney nem kívánta folytatni. Jó, tudom hogy azóta hivatalosan befejezték, de így is egyrészt sok év eltelt, másrészt egy csomó történetszál lett amik végül mégsem készültek el, pedig nagyon epikusak lettek volna (Darth Maul és seregei vs. Darth Sidious Dooku és Griveous, Asajj Ventress sorsáról is lett volna egy szál, illetve egy utapaui sztori, ezek egyike sem készült el).
Illetve szintén Star Wars, a Solo című film végén mikor felbukkant Maul meg a kiscsaj kiderült hogy vele dolgozik rendesen izgatott lettem hogy na végre valami érdekes, tök egyértelmű volt hogy folytatást terveznek neki, aztán gyenge lett a bevétel és azt se folytatták. Sokat gondoltam a pénzéhes Disney-s brigád nőnemű felmenőire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!