Melyik a Kedvenc Nickelodeon sorozatod? Akár régebbit is mondhattok! :)
Figyelt kérdés
Nekem Az avatar, Ang legendája a favorit. Emlékszem kiskoromban mindig bekuporogtam a kanapéba és néztem izgatottan. :)2020. aug. 20. 16:32
2/18 anonim válasza:
Icarly, BTR, Avatar, V mint Viktória. Az újabbak sz@rok😥
3/18 anonim válasza:
SpongeBob (ha ez egyántalán ér)
5/18 anonim válasza:
Ezek a régiek jók voltak.
Az Avatar most a kedvencem, mert az még mindig király, de régen többet néztem az iCarlyt, a V mint Viktóriát a BTR-t, nameg a spongyabobot. Még régebben ment a macseb, mindig azt néztem mielőtt indultam suliba, volt hogy e miatt késtem kicsit XD. Utána a Madagaszkár pingvinjei szokott még menni. De még volt egy csomó, ami hirtelen nem jut eszébe.
6/18 anonim válasza:
Avatar Aang legendája meg a Victorious amit még ma is szoktam nézni ha kedvem van hozzá annyira szerettem őket :)
7/18 A kérdező kommentje:
Egyetértek a mostani sorozatok eléggé bénák, a macseb örök klasszikus! :))
2020. aug. 20. 18:34
9/18 Krisipoke válasza:
Az Avatárral (és a Korrával) nem igazán lehet versenyezni.
Kb. 6 éve egyáltalán nem nézek TV-t, de amit még eléggé szerettem például, azok a SpongyaBob, a Ren és Stimpy, a Rocko, a Drake és Josh, a Hé Arnold, a Fecsegő Tipegők, a KaBlam, a Jimmy Neutron, meg az Életem tinirobotként. Volt még pár, amit szerettem, de ezek voltak talán a kedvencek.
10/18 anonim válasza:
Még a tündéri keresztszülők és az Anubisz házának rejtélyei is jók voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!