Miről szól a Conjuring című horror film?
Mi történik benne?
Durva? Ijesztő? Tetszett nektek?
Mi benne nyomasztó és hátborzongató?
Milyen paranormális dolgok történnek benne?
Ne haragudj, de mennyi idős vagy? Miért nem nézed meg a filmet?
Egy démonos horror, nyilván nem 12 évesek lelki világának való. Aki alapbóp érzékeny az ilyesmi paranormális témára, az kerülje el. Aki szereti, az nézze meg
Nekem már ennyi elég volt de ha nagyon akarod:
Van egy ház ahova beköltözik egy család(tipikus) ahol korábban volt egy ember aki felakasztotta magát és a szelleme kísért(ha jól emlékszem). Közben van 2 kísértet kutató. Kb ennyi a lényeg, de ha nézed akkor sokkal tartalmasabb és ilyesztőbb. Eddigi legdurvább horror amit láttam. Barátommal néztem utána meg esedezve imádkoztunk Istenhez. Mert egyszerűen olyan hatást ért el(főleg mikor megtudtam h megtörtént) hogy mást nem is nagyon tudtam csinálni. Szóval nézd meg🥺
(7) akkor meg kapd be, attól nem lesz jobb ha itt nyugtatgatod magadat, csak le spoilerezed magadnak az összes filmet te kis fasz. Az emberek azért jönnek ide fel hogy létező kérdésekre kapjanak választ ne egy kis 10 évest nyugtassanak a semmiért. Csak lopod az időnket
Menj anyudhoz és nézegest vele a horrorokat, úgy talán jobb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!