Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik régi robot / cyber...

Melyik régi robot / cyber Horror film lehetett?

Figyelt kérdés

A film régi a kornak megfelelő technikájával megcsinálva. Olyan 1970-85 közé saccolom de sajnos nagyon rég láttam. :(

Úgy rémlik egy sivatagos helyen vagy bolygón játszódott ahol kisebb gépek támadták meg az embereket talán lőttek rájuk. Folyton jobbakat és fejlettebbeket gyártottak amik jöttek levadászni az embereket. Aztán úgy emlékszem egy gyermek is volt benne meg a végén egy ember maradt aki el akart menekülni egy nővel akire rátalált út közben. Aztán kiderült hogy ő is gép és talán 2 is volt belőle a végén.

Aki megmondja az örökre lekötelezne, mert már nagyon régen keresem. Előre is köszönöm bárkinek bármi ötlete van e téren!

2020. aug. 18. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Screamers?
2020. aug. 18. 23:00
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát ez nem semmi! Végigböngészek mindent már nem elsőre. Mindenütt angolul kerestem úgy csak meglesz. Aztán most kérdés kiírása után 2 perccel megvan! :D

1000 Köszönet érte! Életmentő vagy!

2020. aug. 18. 23:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem az ilyen kitalálós "játékokat" pont elegendő infot írtál le róla hogy bevillanjon.

Segített az is hogy a robotos scifi vonalon valamennyire képben vagyok. :)

Abban nem vagyok biztos hogy mikori a film, de kilencvenes évek közepe szerintem.

Amúgy sok régen látott filmet kerestem meg googlen ilyen infokat beírkálva, jó móka keresgélni. :D

2020. aug. 18. 23:41
 4/7 Wadmalac ***** válasza:
100%

Van második rész is, nem hozza a régi korhű sci-fi hangulatát, de nem rossz.

[link]

2020. aug. 19. 09:20
 5/7 anonim ***** válasza:
A 2.részt max a háttérben bírtam végigszenvedni. az első rész se egy hűűűde jó, de van egyfajta hangulata azért.
2020. aug. 19. 11:37
 6/7 Wadmalac ***** válasza:

Pont azt a kietlen, kilátástalan, sivár feelinget hiányolom a másodikból.

Mindkettő inkább egyszer nézős, mint többször, de az első egyértelműen értékesebb.

2020. aug. 19. 13:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem. Egyszer simán nézhetős volt szerintem az is. De az egy sokkal eredetiesebb.
2020. szept. 10. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!