Melyik a legrosszabb MCU-film?
Pl A hangya, az, hogy tetszik-e valakinek vagy sem az nagyon szubjektív, de szerintem az égvilágon semmi gond nincs vele.
Az Ultron korát értem, annak ellenére, hogy egyébként a film nagyrésze kifejezetten jó, de vannak gyenge pontjai.
Legjobb MCU film: Bosszúállók - VH
Nagyon jó MCU filmek: Bosszúállók, Bosszúállók - Végjáték, Vasember 3, Amerika kapitány - A tél katonája, Thor - Ragnarok, Amerika kapitány - Polgárháború, Doctor Strange
Jó MCU filmek: Bosszúállók - UK, A hangya, A hangya és darázs, Vasember, Vasember 2, Thor, Thor - Sötét világ, Galaxis őrzői 2., Fekete Párduc
Rossz (1x nézhető) MCU filmek: Amerika kapitány - Az első bosszúálló, A Galaxis őrzői, A hihetetlen hulk, Marvel kapitány, Pókember - Hazatérés, Pókember - Idegenben.
(A pókember amúgy biztosan nemrossz, sőt.. De én ezt a pókit nemkedvelem.. szubjektív).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!