Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy filmet keresek már évek...

Egy filmet keresek már évek óta és még mindig nem kapom. Nektek van e valami ötletetek?

Figyelt kérdés
Szóval még régebb láttam valami háborús filmet az HBO-on. Nem figyeltem a szereplőkre se a cselekményre se igazán. Elég régen láttam viszont az rémlik hogy 5 órás háborús film. Nem vagyok benne biztos, hogy 5 órás, viszont a 4-et meghaladta. Elkezdtem reggel 9-kor és a tesómnak mondom délben, hogy "ez reggel 9-től megy". Leelenőrizte és valami 4-5 órás film volt. Nem emlékszik már a filmre, engem nagyon megfogott csak akkor reggel nem igen volt időm végignézni. Ezek alapján valakinek van valami tippje? Hbo-n fent volt, háborús film (a szereplő egy fiatal srác) és nagyjából 4 - 5 óra hosszú. Előre is köszönöm :)

2020. aug. 17. 01:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ilyen hosszú filmre nem emlékszem pedig bírom a háborúsakat. a Das Boot is csak 3,5 óra.
2020. aug. 18. 00:46
 12/17 anonim ***** válasza:

Amennyiben első világháborús, akkor ezt a listát nézd végig:

[link]

2020. aug. 18. 08:13
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
De ha tvben láttad, és a műsorban nézted, hogy milyen hosszú, akkor elég sokat dobnak rajta a reklámok.
2020. aug. 18. 20:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem megtaláltam: Istenek és katonák.
2020. aug. 18. 20:28
 15/17 A kérdező kommentje:

#11 igen, én is meg voltam lepődve. Nem hiszem, hogy Hollywoodi film volt.Megnézem a listát. (amúgy még mindig nincs meg 😂)

#12 köszi, végig nézem 😁

#13 igen, a reklámok sokat dobnának az igaz. De HBO-on nincsenek ezért volt feltűnő. (legalábbis nálunk nincsenek reklámok HBO-on ha épp megy egy film)

#14 nem, nem ez volt de azért ezt is megnézem, köszi 😁❤️

2020. aug. 18. 21:40
 16/17 A kérdező kommentje:
Igazság szerint már kezdem feladni, hogy valaha megkapom :)) nem olyan fontos, csak önszoralkoztatás kedvéért gondoltam megnézném azt a filmet. De már a keresése is eléggé önszoralkoztatás lol
2020. aug. 18. 21:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez egy 271 perces:

[link]

[link]

2020. aug. 18. 22:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!