Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A szállító 2 c,filmben miért...

A szállító 2 c,filmben miért olyan rettenet sárgák az emberek arca ?

Figyelt kérdés

Főleg Audrey Billings ábrázata is.

Valami új divat a filmekben ez?

2020. aug. 15. 06:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Nemtom,már láttam hasonlót amit mondasz,a Miami helyszinelőkben is

Horatio Caine hadnagy is hasonló.

2020. aug. 15. 06:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Új divat? Az nem mai film.
2020. aug. 15. 07:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Mert valami idétlen szűrőket alkalmaznak a filmkészítésnél, amitől minden zöldben vagy épp sárgában úszik.

A régi filmeknél (2000 előtt) ez még nem volt jellemző, most már ott tartok, hogy ha normális színezetű filmet szeretnék nézni, akkor a 80-90-es évekből kell válogatnom. Engem baromira idegesít ez a színszűrőzés, nem tudom, mire jó??

2020. aug. 15. 13:27
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 jól mondja.
2020. aug. 15. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor el se kezd az Outer banks

sorozatot. Na az mar nekem is durva volt. Atallitottam a tv-n a kepbeallitasokat, az egy kicsit segitett. De az egesz film sarga. Ok, hogy tengerpart, nyar, meleg, de erre szuro nelkul is rajottunk volna.

2020. aug. 19. 00:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Még ma sem ment ki igazán a divatból, viszont a 2000-es években nagy őrület volt a filmekben az olyan filterek használata, amik túlerőltették a kék és (narancs)sárga színeket. Ezek ellentétes, komplementer színek, tehát az egymással való kontrasztjuk különösen erős vizuális élményt nyújt az emberi szemnek, a filmstúdiók pedig úgy gondolták, hogy így tehetik színpompássá és látványossá a filmjeiket. És mivel a színskálán a fehér ember bőre közelebb áll a sárgához, a filmeken is erősen elsárgult az emberek színe.

[link]

2020. aug. 19. 01:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem a zöld szűrő idegesít a legjobban. Főleg akciófilmek ilyenek, minden zöldben úszik..:(
2020. aug. 19. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!