Valaki megtudná mondani tényleg létezik ez a film?
Figyelt kérdés
Olyan harmadikos lehettem ( 2015-2016)amikor láttam egy filmrészletet egy animációs filmből. Semmire nem emlékszem csak hogy voltak benne farkasok valamint azt hiszem egy vérfarkas férfi (emlékeimben nem volt a legrondább) azóta megint eszembe jutott de csak nem sikerül többre emlékeznem. Szinte biztos hogy nem álmodtam mert egy álmomra sem tudok ennyire emlékezni. Ha valaki megtudná mondani hogy egyáltalán létezik-e, azt nagyon megköszönném!2020. aug. 15. 02:02
2/7 A kérdező kommentje:
1 akkor emlékeznék rá. De ez tudtommal animációs film volt és ha jól emlékszem nem a modern világban játszódott
2020. aug. 15. 22:31
3/7 anonim válasza:
Libabőr. Ez nem totál animácisós, de a farkas az, lehet ezért emlékszel rá úgy.
4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem az. Szerintem tényleg csak álmodtam de valóságosnak tűnt. Mindenesetre köszönöm!
2020. aug. 18. 16:37
6/7 anonim válasza:
Nem lehet hogy a "Werewolf: The Apocalypse – Earthblood" nevű játéknak a trailer-ét láttad?
7/7 A kérdező kommentje:
6-os. Nem hiszem. Megpróbálom kicsit bővíteni amire emlékszem. Az egyetlen jelenet ami megmaradt az az volt hogy az emlékeim szerinti főszereplő egy kisfiú volt aki valami magas fűben beszélt valakivel miután elcsatangolt a csapata tábortüzétől. Elmondták neki hogy ez a férfi a nem tudom micsoda erre azthsizem megjelent farkasformában?
Amire még emlékszem hogy a farkas fehér volt. És semmi több. Már nem vagyok benne biztos hogy létezik 😅
2020. aug. 19. 01:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!