Tudnátok olyan világűrről szóló dokumentumfilmet ajánlani, amiben csak narrátor van?
Amiben nem beszélnek csillagászok, úgy, hogy közben őket is mutatják. Mert ez elég zavaró. Én csak a világűrt szeretném látni, nem akarom a folytonos megszakításokat, hogy lássam ahogy a csillagászok magyaráznak, elmutogatják a dolgokat.
Eddig az utazás a világűr peremére című filmet láttam, az nagyon tetszett. Ahhoz hasonlóakat keresek amiben csak narrátor van.
(Amúgy nem értem, mert az állatokról szóló dokumentumfilmekben általában csak narrátor van, és nem látunk embert. Ezért fura, hogy a világűrös filmekben meg sokban vannak, pl. Az így működik a világegyetem. Az jó lenne, csak épp, hogy elmélyedek a világűr csodáiban, erre egyből beugrik a képbe az egyik csillagász magyarázni)
ha nem ragaszkodsz a magyar nyelvhez, yt-on rendszeresen vannak ilyenek...
Life on Earth and in the Universe Documentary - Exoplanet Exploration Planets Beyond Solar System:
The Discovery of the Universe - Planets of our Solar System Documentary:
In Search of Alien Planets in the Universe - Explore the Universe and Planets Documentary:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!