Netmozihoz kérnék segítséget pls?
Figyelt kérdés
a filmek letöltésésnél mindig vANNAK ilyen rövídítések hogy hundub (magyar szinkronos) hunsub (feliratos) plusz számtalan sok van még amit nem ismerek és összeszeretném gyűjteni az ilyen rövídítéseket mert potyára nem szeretnék semmit letölteni pl:int r5,cam (mozis), hungarian g1 cinedub, R5 Md, r5.line.xvid-prisM hunsub, ts.v2.ac3.xvid-Becks, cam v2 szinkronos g1-cinedub. örlnék ha valaki a nagyját leírná nekem és megértettné hogy mit jelentenek( ha írsz hozzá többet az sem baj, sőt jobb) rengetek cam-os filmet töltöttem le aminek pocsék a minősége és ezért szeretném megtanulni ezeket az elnevezéseket! a segítségeket előre is köszönöm!2010. aug. 4. 19:46
1/2 anonim válasza:
mindig csak azzal foglalkozz hogy ott van e hogy cam vagy níncs. ha níncs az értelemszerüen nem mozis. a többi nemnagyon jelentsemmit azok ilyen relase nevek. azt hogy melyik magyar meg melyik felirtatos azokat ugylátom vágod. ez a lényeg nagyábol amit mondtam
2/2 anonim válasza:
jaaa még annyi hogyha cinedub akkor mozis a hang de már a kép nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!