Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért lesz vége a Shield...

Miért lesz vége a Shield ügynökeinek 7 évad után?Mi az oka?

Figyelt kérdés

2020. aug. 13. 16:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt elég a nézettség, hogy az alá berakott reklámok után vissza termelje a bele fektetett pénzt.
2020. aug. 13. 16:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Pedig azt gondolná az ember, hogy most, hogy nincsenek szuperhősmozik , mert késnek a vírus miatt, a sorozatokat nézik inkább, akik szeretik a hősöket(marvelt).Vagy nem?
2020. aug. 13. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos már vége van.

A 6., 7. évad se volt már biztos. Csak meggondolták magukat.

Én többet vártam a finálétól. Lehetett volna jobb is.

7 évadot megélt ahhoz képest, hogy mennyire kevesen nézték.

2020. aug. 13. 16:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedvencem volt, nagyon sajnálom, hogy vége. Szerintetek látjuk még őket a majd érkező filmekben, sorozatokban?
2020. aug. 16. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Daisyt szerintem igen. Sokan azt híresztelik, hogy benne lesz az Agents of sword sorozatban.

A legvalószínűbb meg Phil Coulson. Ő tuti visszatér valamelyik marvel filmbe/sorozatba.

Szerinted?

2020. aug. 17. 15:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is. A Sword az olyan ügynökség, mint a Shield?Bocs, ha kuka a kérdés.
2020. aug. 17. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hasonló csak a Sword ügynökség az űrben van.

A Shieldnek a vége nagyon utal arra, hogy ők még visszatérhetnek. A Marvel Spiderman Nick Fury része is, Captain Marvel is.

Na mindegy sok pletyka van erről a sorozatról, ami a Shield folytatása vagy pótlása. Állítólag 2023 elején jelenik majd meg a Disney+.

2020. aug. 24. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!