Miért lesz vége a Shield ügynökeinek 7 évad után?Mi az oka?
Figyelt kérdés
2020. aug. 13. 16:18
1/7 anonim válasza:
Nem volt elég a nézettség, hogy az alá berakott reklámok után vissza termelje a bele fektetett pénzt.
2/7 A kérdező kommentje:
Pedig azt gondolná az ember, hogy most, hogy nincsenek szuperhősmozik , mert késnek a vírus miatt, a sorozatokat nézik inkább, akik szeretik a hősöket(marvelt).Vagy nem?
2020. aug. 13. 16:40
3/7 anonim válasza:
Sajnos már vége van.
A 6., 7. évad se volt már biztos. Csak meggondolták magukat.
Én többet vártam a finálétól. Lehetett volna jobb is.
7 évadot megélt ahhoz képest, hogy mennyire kevesen nézték.
4/7 A kérdező kommentje:
Kedvencem volt, nagyon sajnálom, hogy vége. Szerintetek látjuk még őket a majd érkező filmekben, sorozatokban?
2020. aug. 16. 20:48
5/7 anonim válasza:
Daisyt szerintem igen. Sokan azt híresztelik, hogy benne lesz az Agents of sword sorozatban.
A legvalószínűbb meg Phil Coulson. Ő tuti visszatér valamelyik marvel filmbe/sorozatba.
Szerinted?
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is. A Sword az olyan ügynökség, mint a Shield?Bocs, ha kuka a kérdés.
2020. aug. 17. 15:09
7/7 anonim válasza:
Igen, hasonló csak a Sword ügynökség az űrben van.
A Shieldnek a vége nagyon utal arra, hogy ők még visszatérhetnek. A Marvel Spiderman Nick Fury része is, Captain Marvel is.
Na mindegy sok pletyka van erről a sorozatról, ami a Shield folytatása vagy pótlása. Állítólag 2023 elején jelenik majd meg a Disney+.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!