Más világ. Miért bukkant fel a férj?
Többször végignéztem, megértettem, egy dolog kivételével.
A férj.
Miért bukkan fel a házban, illetve főként miért és hová megy el?
SPOILER
Charles elesett a fronton, tehát halott.
Szerintem akkor az a feladata, hogy megakadályozza, hogy a nő eljusson a városba.
Amikor elmegy, a nő még nem tudja, hogy ők is halottak, szóval nyilván nem maradhat velük (előtte a két szolga is beszélget, és ott is mondják, hogy minden a maga idejében fog történni), tehát a férfi visszamegy "a háborúba" (bár előtte említik, hogy a háborúnak vége, tehát ez is jelzése annak, hogy valami nincs rendben).
Szerintem azért jelenik meg a férj mert megérzi, hogy a család halott, és azért megy el mert érzi, nincs ott helye, hisz minden halott lelke oda tartozik ahol a teste van.
A film elején ezért jelentek meg a szolgálók is a háznál mert ott haltak meg, ott a sírjuk tehát oda tartoznak.
A film végén el is hangzik, hogy ez a család most elment de lesznek majd új lakók...
Így meg kell tanulniuk együtt élni az élökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!