Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit csináljak, ha véletlenül...

Blabla bala kérdése:

Mit csináljak, ha véletlenül letöröltem két filmet,melyeket seedelni kellett volna?

Figyelt kérdés
Estone-t használok. Most kaptam meghívót, és az első két filmet, melyet letöltöttem,véletlenül letöröltem. Mit tegyek,hogy ne tiltsanak ki?

2020. aug. 11. 16:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Újra letöltöd őket, vagy letöltöd más oldalról (ugyanannak a relase-nek kell lennie minden vonatkozásban - fájlok neve, száma, mérete, szeletek száma, mérete, mappaelrendezés stb) és azzal beállsz vissza seedbe.
2020. aug. 11. 16:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
ja, töltsd le újra
2020. aug. 11. 17:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha csak újra elindítod a torrentet, és a letöltött fájl ugyanott van ahova a torrentkliens leszedte, akkor szimplán beolvassa a már letöltött fájlokat és elkezdi seedelni.
2020. aug. 11. 18:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Ja várj, nem esett le hirtelen hogy a filmeket törölted le, nem csak a torrentből törölted ki őket. Akkor nincs mese, újra el kell indítani a letöltést.
2020. aug. 11. 18:34
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. aug. 11. 20:15
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem működik, ezt írja ki mikor telepíteni szeretném a torrentet: ... nevű torrent már szerepel a letöltési listában. Trackerek nem lettek egyesítve, mert a torrent privát. Mit tegyek? Valaki segítsen pls!
2020. aug. 12. 08:52
 7/12 anonim ***** válasza:

A program listajaban vagy az oldalon? Ha csak a program, onnan torolheted, es akkor oldalrol ugyanazt ujra toltod

Nem ismerem ezt az oldalt , itt nincs lehetoseg parat kihagyni havonta??

2020. aug. 12. 08:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Vagy kitörlöd a torrentet és újra letöltöd (ilyenkor hozzá fogja adni mert nincs benne a kliensben), vagy egyszerűbb ha a meglévőn nyomsz egy jobb klikk/kényszerített újraellenőrzést. Mivel letörölted a hozzá tartozó fájlokat, ki fogja írni hogy vannak hiányzó fájlok, és azokat ismét letölti. Lehetséges, hogy az ellenőrzés után stoppolva vagy szüneteltetve marad, így újra el kell majd indítani.
2020. aug. 12. 09:07
 9/12 A kérdező kommentje:
A qbittorrent írja ki. Nagyon fontos lenne seedelnem ,mert az arányom 0.0
2020. aug. 12. 09:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Angol nyelv esetén jobb klikk/force recheck.
2020. aug. 12. 09:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!