Mi ez a lánybandás animációs film? (Valami Brach Girls vagy ilyesmi rémlik, de erre nem ad ki semmit) :D
Figyelt kérdés
Faszi vagyok egyébként, de amikor még elég kicsi gyerek voltam(2006-2011 között lehetett), volt valami lánybandás film, amiben ha jól emlékszem elég rockeresen felültözött lánycsapat szerepel és elég durva volt. Vidámparkba voltak, meg csatornába mászkáltak, UFO elrablás volt meg tököm tudja :D. Lehet hülyeségekre emlékszem, de azt hiszem ilyen kamaszlányoknak készülhetett csoda lehetett. Hirtelen beugrott és már nagyon érdekel.2020. aug. 8. 17:21
1/2 A kérdező kommentje:
Meg mernék esküdni, hogy magyarul kimondva ez volt a címe. De ezek szerint retardált voltam kiskoromban vagy másik dimenzióból jöttem. Vagy csak nem ismert annyire ez a film.
2020. aug. 8. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!