Van valami oka, hogy a Jóbarátokban egyetlen néger szereplő sincs?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rasszista, szó sincs semmi ilyesmiről, csak most annyira felkapott ez a téma, hogy eszembe jutott, hogy a Jóbarátokban nem rémlik egyetlen fekete szereplő sem. Van ennek oka vagy csak akkoriban nem volt annyi jelentősége, mint mostanság?2020. aug. 4. 19:24
1/5 anonim válasza:
Aisha Tyler nem feher. De volt benne még pár.
Meg lehet nezni googleban
2/5 A kérdező kommentje:
Tényleg, Charliet teljesen elfelejtettem. Akkor tévedtem :D
2020. aug. 4. 19:47
3/5 anonim válasza:
Mert szinte csak a fehéreknek szánták, sok fekete sitcom ment akkor amikor ez is felkapott volt így nem tartották szükségesnek, illetve úgy voltak vele hogy akkor a fehérek nem néznék annyira
4/5 anonim válasza:
Akkoriban még nem volt ekkora elvárás, igény a "kötelező néger" iránt. Ma már az amerikai sorozatok / filmek nagy részébe tesznek négereket, ázsiait, latinót. Nézz meg egy Walking Dead -et például. Mindent lefed, amire a szélsőliberálisoknak igénye van. Van benne fekete, ázsiai, latin és etnikumukon kívül homoszexuális párok és lezbikusok is.
Gusztustalan jelenség... (és nem azért mert a felsoroltak közül bármelyikkel is problémám van)
5/5 KisJuc716 válasza:
Manapság már szinte kötelező mindenféle nemzetiségűt betenni egy filmbe vagy sorozatba, különben rasszistának titulálják a készítőket, akár azok, akár nem. Az emberek sajnos ilyenekkel vannak elfoglalva. Épelméjű embernek észre sem kellene vennie, ha valaki ilyen vagy olyan bőrszínű, azzal kellene foglalkozni, hogy ki milyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!