Keresek egy filmet, de rég láttam és nem sokra emlékszem belőle (több lent) Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Annyira emlékszem, hogy van egy ház, aminek talán a pincéjében van egy ilyen gödör, ahonnan egy bohóc meg ilyesmi para lények jönnek ki, és asszem a ház tulaja azt mondja, hogy az a gödör jóval a ház előtt, az idők kezdete óta ott áll.2020. aug. 3. 00:14
1/5 anonim válasza:
Hát én nem láttam, az Az C. filmet, de nem lehet, hogy ezt a filmet keresed? Márcsak a bohóc miatt is
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem az Az-t keresem, és még annyi, hogy 2014 előtti film
2020. aug. 3. 13:17
4/5 anonim válasza:
2-es válaszoló vagyok, újfent.
Arra ránéztél, amit én küldtem?
Merthogy 2014 előtti film (konkrétan '11-es)
A története központi eleme a ház, ahonnan mindenféle lények szabadulnak el, köztük egy bohóc. Van 530 kép a filmről (és pár a bohócról is), amiből meg tudsz győződni, ezt keresed-e. Ha nem ismered ki magad az oldalon, szólj, mondom, hol találod őket.
5/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem igen, lehet az, köszi
2020. aug. 3. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!