Valaki be tudná linkelni a Nagy pénzrablásból a fekete pulcsi fotóját amit egy lány viselt?
Ezt az kép amit keresel? Sajnálom, nem találtam olyat amin látszik az egész pulcsi.
Ezen a képen hasonló a környezet és az borozás is oda illik, ez még akkor van amikor még nem kezdték el a rablást csak megbeszélik a tervet és ebben a részben derül ki, hogy Palermo meleg ezért szerintem 3 évad elején lehet valamelyik részben. Sajnos én már nem tudom megkeresni mert nincs már netflix előfizetésem. De sok sikert a megtalálásához.
Nem, sajnos nem:( de nagyon köszönöm, hogy megpróbáltad!
Azt lehet tudni, hogy az a bizonyos jelenet amiben viseli pontosan melyik részben van? Én nem láttam a sorozatot, barátnőm mesélt róla, neki szeretnék ajándékba venni egy ilyen pulcsit, mert nagyon megtetszett neki:) ha azt tudnám, hogy melyikben szerepel és találnék teljes alakos képet róla, akkor talán tudnék olyat csináltatni:)
* 3. évad 3. részében
Bocsánat. Véletlenül elírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!