Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Elsősorban mainstream filmeket...

Elsősorban mainstream filmeket, sorozatokat keresnék (hátha nem láttam még párat)?

Figyelt kérdés

Mainstream alatt értem az ilyeneket hogy hobbit, star wars ilyenek

Ezek után jöhetnek a filmek,sorozatok amik nagyon tetszettek neked.

2020. júl. 31. 19:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Marvel filmek, DC filmek, Harry Potter, Gyűrűk ura, John Wick.

Sorozatokat én nem nagyon nézek, de amik állandóan keringenek itt is: Stranger Things, Trónok harca, 13 okom volt, Szexoktatás, Money Heist, DC sorozatok...

2020. júl. 31. 19:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Filmek: Alien, Terminátor, a remény rabjai, Forest gump, életrevalók, keresztapa, vissza a jövőbe, kapj el ha tudsz, Titanic, good Will hunting, harcosok klubja, eredet, Batman trilógia

Sorozatok: Dexter (nem a kis tudosos, hanem a sorozatgyilkosost), Lost, Heroes, Attack on Titan, Tokyo Ghul, the office (us), Rick and Morty, Leftovers-a hátrahagyottak, smallville, Mr.Robot, Orange is the New black, The end of the f***ing world, Euphoria, beforigners, Breaking bad(!!!), Aranyélet, misfits-kívülállók, Band of brothers(!!!), A mentalista, doktor csont, Castle

Direkt kihagytam az első válaszoló felsoroltjait, mert mind jó :D

2020. júl. 31. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!