Ki a kedvenc szereplőtök a Bosszúállókból, és miért? (Mindenki számít, aki a Végjátékban harcol a végén.)
Többet is lehet vagy...?
Amúgy Marvel Kapitány, ha a legkedvencebbről kell beszélni. (Hogy le leszek pontozva.) Egyszerűen kedvelem a karaktert, nem tudom megmagyarázni.
Utána meg Vasember, mert ugye ő Vasember.
Doctor Strange, akinek bírom a stílusát meg amúgy is szeretem a varázslókat.
19/L
1.Vasember: egyrészt imádom Robert Downey Jr.-t és nagyon tetszik Tony Stark stílusa.
2.Mordály és Groot: (nem tudok választani kettejük közül) a galaxis őrzői az egyik kedvenc filmem a marvelből igazából mindenkit nagyon szeretek belőle.Mordály karaktere számomra nagyon érdekes. Groot meg hát Groot :D
3.Doctor Strange : Tetszik mekkora fejlődésen ment keresztül és a stílusa is jó.
23/L
Hangya
Bruce/Hulk (ezt egynek veszem)
Pókember
Amerika Kapitány
Vasember
Peter Quill-Űrlord
Mindenki 100%-ra volt értékelve még tegnap, ma feljövök és MINDENKI(!!!!) le van pontozva egy olyan kérdés alatt, ahol a kedvencünkről kérdeznek.
Tehát valaki/valakik szerint nem ők a kedvenceink. Okos...
Nem is céloztam senkire ezzel, nem tudjuk miért és kik által lettünk lepontozva, de azért kíváncsi lennék rá.
Egyetlen dologra tudok csak gondolni, mégpedig arra, hogy egy idióta abban leli örömét, hogy MINDENT lepontoz, teljesen mindegy mi van odaírva. De ha nem így van, akkor kíváncsi lennék rá/rájuk, hogy mi a baj azzal, hogy valakinek Dr. Strange, Vasember vagy épp Hulk a kedvence.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!