Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Erre a logikai bakira van...

Erre a logikai bakira van valami magyarázat a Ben 10-ben?

Figyelt kérdés
Most nézem újra gyerekkorom egyik kedvenc rajzfilmjét és egy hatalmas logikai bakit találtam. Ugye a klasszikus Ben 10 harmadik évadjának elején (és aztán asszem még utána is egyszer) előreutaznak az időben ahol találkoznak a felnőtt Bennel akinek a kezén ott van (a mostmár vaskosabb, kiterjedtebb de designban megegyező) Omnitrix. Viszont ha az Alien Forceban az Omnitrix átalakul egy fejlettebb verzióvá, majd az Ultimate Alien elején el is pusztul, akkor hogy viselheti a felnőtt Ben az eredeti Omnitrixet a jövőben? Erre van valami magyarázat vagy ez egy megválaszolatlan logikai baki?

2020. júl. 30. 23:00
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nincs.

Mondjuk én azon szoktam fennakadni, hogy mégis miért változik Ben ruhája is. :D

2020. júl. 31. 12:24
 2/3 anonim ***** válasza:
87%
Lehet megjavitották azóta vagy csináltak egy újat vagy ahogy a jövőbe utazot lehet egy párhuzamos világba is ment
2021. márc. 28. 19:59
 3/3 Kérdező2 válasza:
80%
Azért van bennek mindig másik jövője mert minden egyes alkalommal amikor a jövöbeli bennel van kalandja akkor a jövöje megváltozik. Minden egyes változás amúgy Eon miatt van.
2021. júl. 6. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!