Létezik olyan horror film, amelyikben az alábbi történik?
Szellem, démon vagy egyéb gonosz lény rávesz egy embert, hogy valamilyen vegyszert igyon és meghal az ember tőle.
Vagy valamilyen gonosz összezavarja az embert és ez miatt véletlenül iszik bele a vegyszerbe és meghal tőle.
Címeket kérek.
Köszönöm, hogy bírod őket. Én írtam ki őket mostanában.
Szeretem a tini horrorokat és amelyekben főleg lányok vannak.
Jó, hogy tudsz nevetni rajtuk.
Szerintem egy több éves kérdésben láttam, amikor egy lány kiírta, hogy egy horror film címét keresi. A kérdés leírásába azt írta, hogy "a csaj bemegy a fürdőbe, előkapja a Bleach-et, beleiszik és ettől meghal" Összekeverte valamivel, vagy szellem befolyása alatt állt.
Talán maximum három válasz érkezett a kérdésre. Az egyik válaszoló írta neki, hogy "nem kicsit pózer vagy" mert Bleach-nek nevezte a vegyszert.
Azért lehet megnézném ezt a horror filmet.
Meg az Odaát sorozatban volt olyan, hogy a démon rávette a férfit az erejével, hogy vegyszert igyon és meghalt tőle. És valahol horror sorozatnak hívják az Odaát-ot.
Ezt a kérdést én írtam ki és kissé hasonlít hozzá:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!