Ez melyik Harry Potter részben van (kép)?
Figyelt kérdés
Találtam egy ilyen képet, de nem tudom melyik részben van ez, és csak azért furcsa, mert Malfoy mellett egy griffendéles ül (a puloveréből ítélve), de el nem tudom képzelni, hogy pont a mardekárosok, főleg pont Malfoy egy griffedéles mellé üljön le, gondolom kajálni? Melyik ez a rész, mikor Malfoy egy griffendéles mellett ül? Puszta baki, vagy hogy történhet ilyen?
2020. júl. 28. 19:23
1/9 anonim válasza:
Én nem emlékszem ilyen részre egy filmből sem, nem lehet hogy ez törölt jelenet, vagy photoshoppolt kép?
2/9 anonim válasza:
Szerintem photoshop. Ha megnézed, túl nagy a feje a vállaihoz képest.
3/9 anonim válasza:
A forgatáson készült kép lehet. A jelenet a kviddicspulóverek és a helyszín és a háttérben ülő lányok, illetve az előttük lévő alapján az, amikor Harry úgy tesz, mintha beadná Ronnak a szerencseszérumot. A Griffendéles pulóver minden bizonnyal Harry keze, ő a filmbéli jelenetben pontosan ugyanott ül ugyanilyen pulcsiban, csak Hermione ül mellette.
4/9 A kérdező kommentje:
Az nem lehet Harry mellette, mert ha megnézitek, látszik hogy hosszú szőke haja van. Biztos hogy nem photoshop.
2020. júl. 28. 20:27
5/9 anonim válasza:
Az a "hosszú szőke haj" egy, a pulóverből kilógó száltól kezdve elég sokminden lehet.
6/9 anonim válasza:
Ez biztos, hogy photoshop. A pulóveren a Griffendél logója van, a ruha pedig egyszerűen át van színezve, Draco feje pedig oda van szintén szerkesztve. Ez valójában Harry, mellette balra pedig Ginny ül.
Ez az eredeti kép a jelenetből: [link]
7/9 A kérdező kommentje:
Wow, tényleg. Akkor legalább már arra is figyelhettek volna, hogy a mellette ülőt is átszínezik meg a logot lecserélik.
2020. júl. 28. 21:35
8/9 anonim válasza:
A jelenet maga a Félvér Hercegben van, amikor Harry ,,beadja'' a szerencseszérumot Ronnak. A griffendéles gyerek pedig szerintem nem mellette ül, hanem a másik asztal mögötte balra átlósan (a Félvér Hercegnél a filmben úgy kamerázgatták többször is a nagyteremi jeleneteket, hogy az asztalok az átlagnál közelebb vannak egymáshoz).
9/9 A kérdező kommentje:
a kép photoshop, ezt már megfejtettük.
2020. aug. 2. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!