Miért marad meg így egy-egy film ilyen formában az ember fejében?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy csak nálam van-e így, de én általában angyon sok feliratos filmet, sorozatot nézek. Egy feliratos film megnézése után pár napra vagy pár hétre, ha vissza próbálok emlékezni, mindig magyarul jut eszembe, mintha szinkronos lett volna, pedig nem. És nagyon nehéz rájönni, hogy jé, ez márpedig feliratos volt, nem szinkronos. Magyarul marad meg bennem. Más is így van ezzel?2020. júl. 27. 13:54
2/2 anonim válasza:
Probald ki, hogy angolul nezed, angol felirattal.Annal a filmnel/sorozatnal amit mar tobbszor neztem meg angol felirattal siman angolul vissza tudom mondani a szoveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!