Melyik a kedvenc Quentin Tarantino filmetek?
Fura, de pont a kimaradt Tarantino filmek a kedvenceim, amikben csak társrendező :D
A Sin City, igaz, meghívott rendező ebben az esetben Tarantino, de nekem akkor is ez a kedvenc. Vagy a Négy szoba.
1. Sin City
2. Négy szoba
3. Alkonyattól pirkadatig
4. Django elszabadul
5. Kill Bill 1-2.
6. Ponyvaregény
Nekem egyébként a Kill Bill a kedvencem tőle, aztán jön 3 filmje, amiket ugyanannyira imádok, nem tudok sorrendet állítani köztük: Becstelen Brigantyk, Aljas nyolcas és Django.
5. helyen a Ponyvaregény szerepel, majd a Volt egyszer egy Hollywood utána pedig a Kutyaszorítóban. Ezután jön a Jackie Brown, majd végül a Grindhouse, az egyetlen saját filmje amit nem szeretek.
Ha már szóba hoztátok a társrendezéseit, forgatókönyveit stb., nekem a Tiszta románc és az Alkonyattól pirkadatig szorulna be a Hollywood és a Kutyaszorítóban után. A többi Sin City, Négy szoba, Desperado stb. nálam csak a Grindhouse után jön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!