Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szuperhősös/gonoszos filmek,am...

Szuperhősös/gonoszos filmek,amik nem hozták,számodra a kívánt eredményt?

Figyelt kérdés
Nekem a Joker és a Pókember idegenben volt ilyen.

2020. júl. 26. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Bosszúállók: Végjáték

Méltatlannak éreztem egy 11 éven át épülő filmes univerzum 20+ filmjének lezárásaként elsütni az elképesztően ócska, már 30 évvel ezelőtt is klisének számító időutazós megoldást. Továbbá csalódás volt hogy Marvel kapitány alig szerepelt benne pedig be volt ígérve hogy fontos lesz. A végén a csata viszont király volt.

2020. júl. 26. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is a Végjátékkal vagyok így. Az Infinity War egy mestermű volt, a Végjáték meg ilyen meh volt számomra. Az időutazás szál teljesen elrontotta.

Na meg az Ultron kora is kicsit felcseszte az agyamat (Natasha karakterének teljes lerombolása, Clint se úszta meg, a Maximoff ikreket meg ne is említsük).

2020. júl. 26. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:
A Pokember idegenben szamomra minosithetetlen.
2020. júl. 26. 23:22
 4/5 anonim ***** válasza:
#2 Nat karakterével mi volt a gond? (Tényleg nem vagyok képben, ezért kérdezem)
2020. júl. 26. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves #1!

Nem szeretnék beléd kötni, de nem azt ígérték, hogy Carol sok jelenetben benne lesz, hanem (ahogy írtad) fontos lesz. És fontos szerepe is volt. Ő hozta vissza Tony-t a földre. Ha ő nincs, valószínűleg el sem kezdődött volna a történet.

Egyébként a kérdésre válaszolok: Nekem a Shazam! volt ilyen. Az előzetesek alapján többet vártam. Számomra egy rideg, erőltetett film volt, gagyi történettel és még gagyibb poénokkal. Shazam karaktere pedig egy lebutított, családbarát Deadpool volt. Persze ez csak az én véleményem. Nekem amúgy a Pókember:Idegenben-nel nincsen semmi bajom, egyik kedvenc filmem, csakúgy mint a Végjáték.

2020. aug. 4. 17:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!