Szerintetek mi volt annak az oka, hogy ennyire sikertelen lett a Pretty Little Liars: The Perfectionists?
Igazából nem tudom. Elég kezdetleges volt a sorozat, az tény, viszont szerintem érdemelt volna még egy esélyt, mert biztos vagyok benne, hogy ha lett volna második évad, az jobb lett volna.
Szerintem egyrészt ugye az, hogy sokak hiába szerették magát a PLL-t, a spin-off nem ragadta meg őket, mivel ugye nem tetszett nekik, hogy új szereplőkkel van a sorozat. Bevallom, nekem is jobban bejött a sima PLL szereplőgárdája, sokkal kedvelhetőbbek voltak szerintem. Mert szerintem sokan egy spin-offban magát az eredeti sorozatot keresik egyrészt. Mármint, például ugye a sima PLL-ben az első évadban is tökre jól "összejöttek" a lányok, barátság lett köztük. Ez ugye a The Perfectionistsben nem annyira történt meg. Meg maga az alapsztori is jobb volt, hogy ugye eltűnt népszerű lány, meg maga a szereplők személyisége is kidolgozottabb volt. Szóval szerintem egyrészt, ami miatt nem lett sikeres a sorozat, azok a szereplők. A Pretty Little Liarsben jól eltalálták a szereplőket, kedvelhetőek, viccesek, minden. A spin-offban már ez nem jött annyira össze. Meg úgy érzem elég felszínesen lettek csak kidolgozva a karakterek, nem lett volna egy karakter sem, akivel azonosulni tudtam volna, vagy megtudtam volna sajnálni. Sőt, Ali és Mona karakterét se annyira bírtam benne. Pedig egyébként a PLL-ben mindkettőjüket imádtam.
Meg a PLL-nek volt egy bizonyos hangulata, a sorozatnak, magának a városnak. De ez a The Perfectionistsből hiányzott. Egyszerűen a készítők az első évaddal egy picit mellényúltak, de szerintem megérdemelt volna egy második évadot, mert lehet, hogy az már jobb lett volna.
Meg szerintem maga a tény, hogy tinikről szól egy sorozat, az is sokakat vonz, mert egyrészt ezeknél a sorozatoknál leginkább a tinik a célközönség, és ők pedig jobban tudnak azonosulni a tizenéves korosztállyal, mintsem a huszonévesekkel.
Szóval összességében, szerintem a karaktereket elrontották valamennyire, és lehet, hogy ez okozta azt, hogy sokan alapból nem is nagyon nézték a sorozatot. Igazából tavaly, mikor kijött a sorozat, akkor néztem még meg, szóval nem annyira friss az egész. Meg amúgy lehet, hogy egy nagy katyvasz amit most írtam, egy kissé fáradt vagyok. Mindenesetre szerintem a fő ok a karakterek, de aztán kitudja. :)
Te mit gondolsz?
Őszintén szólva szerintem már a PLL utolsó évada is nagyon gyenge volt, szerintem csak be kellett volna fejezni ott, hogy elballagnak a lányok, feleslegesen húzták a dolgokat el.
A Perfekcionisták meg szerintem rém unalmas volt, nem volt meg benne az az izgalom, mint a PLL-ben, nagyon kiszámítható volt, a karakterek is unalmasak, sablonosak voltak. A végén a cliffhanger viszont felkeltette a figyelmemet, szóval biztos megnéztem volna a folytatást és szerintem sokan vannak ezzel így, és egyetértek az elsővel abban, hogy ha lett volna második évad, az sikeresebb lett volna.
Szerintem nagyon elszúrták a készítők azt, hogy az első évadot csak felvezetésnek szánták, sokkal pörgősebbre kellett volna venni a dolgokat, akkor nem ment volna kukába a sorozat.
De én amúgy számítottam is erre, a másik Spin-off, a Ravenswood sem volt túl sikeres, azt is elkaszálták egy évad után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!