Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik film ez?

Melyik film ez?

Figyelt kérdés

Heey, egy filmet keresek amit nagyon régen láttam de nem tudtam végignézni szóval amire emlékszem azt elmondom:(

Szóval ez a film régen játszódott még az inkvizíció idején. Arra emlékszem hogy volt egy lány aki elment egy bálba(?) és nem evett disznó húst (vagy azért mert nem szereti vagy mert vegán, nem tudom)

És ezt meglátták és elrabolták. Van egy ilyen kinzókerék amivel fellógatták az embereket, és ezt a csajt is ilyenen lógatták fel. Azt hiszem a csaj apukája befolyásos ember volt, és egy vacsorán ott ült az a pap is aki kínozta a lányt (a lány nem volt a vacsoránál mert tömlőcbe vetette)

És a lányra azt akarták ráerőszakolni hogy vallja be hogy zsidó, de mivel nem az, ezért nem tette (tudjátok tipikus inkvizíció törvény szerint játszódott)

És a csaj apukája kiküldött mindenkit az ebédlőből, pár őr maradt ott, az apuka és a pap és a csillárra felakasztották úgy a papot ahogyan a pap tette a lányával amíg nem írt alá valamit.

Ennyire emlékszem csak:(( meg azt hiszem a pap többször is megerőszakolta a csajt

Elég beteg film, de nagyon jó a története és meg akarom nézni jaj mert nem tudtam.

Előre is köszi 🥺✨

2020. júl. 23. 13:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Goya kísértetei
2020. júl. 23. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!