Mennyi esély van erre?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nagy álmom, hogy színésznő legyek. 16 vagyok. Szeretném befejezni a gimit és utána színészkedéssel foglalkozni. Nagy álmok, tisztában vagyok vele. Mindenképp külföldre szeretnék költözni, ez már régi vágyam. Spanyolul és angolul beszélek. Nem világhírű színész szeretnék lenni, csak szerepelni szeretnék. A hírnév valójában nem is érdekel csak maga az, hogy ott legyek.
Viszont mivel jól megy a suli, van eszem, szüleim ezt nem támogatják.
Szerintetek összejöhet?
2020. júl. 22. 20:02
1/2 anonim válasza:
Ha hiszel magadban és abban hogy meg tudod csinálni akkor nincs lehetetlen:)
Én orvos szeretnék lenni mióta az eszemet tudom:)
2/2 anonim válasza:
Ez is egy ugyanolyan szakma/foglalkozás, mint bármi más. Gimi után tanulj tovább és, ha kitanultad, lesz valamennyi tapasztalatod is, akkor külföldön is lehet esélyed, ha a nyelvet jól beszéled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!