Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van itt más is, aki brit...

Van itt más is, aki brit kiadású Blu-ray lemezeket gyűjt?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem, eddig kicsi a gyűjtemény, de már elég jól átgondoltam, hogy mely filmeket tervezem beszerezni.

leginkább az érdekelne, hogy melyik forgalmazók a kedvenceitek, illetve az, hogy honnan szoktatok rendelni és mekkora a gyűjteményetek. :)

2020. júl. 22. 11:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem gyűjtöm, de rengeteg lemezem van Angliából, mivel ott óriási a választék. Főleg sorozatokban, amit nálunk nem jelentek meg. (Mondjuk, én DVD-ket veszek inkább, abból ott is sokkal több van még mindig.)

Én általában nem rendelni szoktam, hanem évente kétszer-háromszor vagyok kinn, és akkor megveszem.

Régen volt az Oxfort Streeten egy óriási hmv. Most az sajnos megszűnt, de pl. Canterbury-ben még mindig van egy nagy. Más DVD boltok is vannak Londonban is még persze, csak max. kicsit kisebbek.

Ha rendelek, akkor az amazonról.

2020. júl. 22. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!