Ki a kedvenc szereplőd az Anyám borogass/ A semmi közepén című sorozatban?
Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 16:02
11/21 A kérdező kommentje:
Bricknek úgymond ez a “gyagyás” stílus túl lett tolva. Az hogy azért nem akart menni felsőbe mert az ivókutaknak a jobb oldalán voltak a gombok nem a balon, na az már túlzás! Meg sok példa van még
2020. júl. 22. 23:16
12/21 anonim válasza:
Most veszem észre hogy ők Disneyworldbe mentek én meg landet mondtam. Nekem is sikerült összekeverni őket
14/21 anonim válasza:
Milyen az agyf@sz ?
A fejed helyén egy fülyi lityeg ?
16/21 anonim válasza:
Nem nézek sorozatokat. Teljesen felesleges idöpocsékolás.
17/21 anonim válasza:
Örülök neki, hogy ez a beírásod akár egy irodalom-érettségitétel kidolgozása is lehetne. Gratula :-)
18/21 anonim válasza:
Nem követem a sorozatot, de a Sue nevű csaj rohadt jól néz ki.
19/21 anonim válasza:
Nekem sue, de tényleg, ha valaki nem lenne, akkor a sorozat se lenne. Sue mindig vidám, szinte semmi sem állíthatja meg. Vannak benne idegesítő részek (például amikor babahazba való azstalt vettek, vagy amikor sue-nak 5 kérője is volt a bálba), de szinte mindig élvezhető. Tesóm sok poénon sírva nevet 😅.
20/21 anonim válasza:
Csatlakozom a Sue teamhez! :D Elég sokszor tudok vele azonosulni, plusz tényleg egy kedves, életvidám csajszi. Én biztosan elfogadnám barátomnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!