Mi a címe ennek a filmnek?(Thriller)
Figyelt kérdés
A feleség elment a nőgyógyászhoz és ott megtudta, hogy egy komoly nemi úton terjedő betegséget kapott el. Mivel nem csalta a férjét, tudta, hogy csak tőle kaphatta el. Amikor hazament, szembesítette a férjet, aki bevallotta, hogy már egy ideje csalja. Ezután sokat veszekedtek úgy, hogy a 2 gyerekük ezt ne vegye észre. Látszólag boldog család voltak, de a férj igyekezett a gyerekeket az anyjuk ellen nevelni. Egyszer amikor a nő késő este ért haza, látta, hogy a gyerekek a nappaliban véresen feküsznek a padlón. A feleség hívni akarta a mentőket, de a gyerekek felkeltek és mondták, hogy ez csak kecsap és, hogy ezt a ,,viccet" az apjuk találta ki. Aztán talán szétmentek vagy elváltak ...azt már nem tudom, de a férj megbeszélte a feleséggel, hogy találkoznak valahol az út mentén. Szakadt az eső, késő este volt alig lehett valamit látni a férfi kiszált az autóból, odament a feleségéhez és rálőtt vagy ledöfte (nem tudom pontossan), ez alatt a gyerekek az autóban vártak az apjukra. Aztán a nőt kórházba szállították de úgy rémlik, hogy meghalt (nem biztos, mert tovább nem láttam, de említették, hogy nem éli túl). A filmben volt még egy nő talán szőke, nem tudom pontosan de lehetett rendőrnő vagy kórházi ápoló, mert éppen ott volt amikor a megsebesült feleséget behozták hordágyon. Végül ez a nő gyanakodott a férjre és nyomozott utána.2020. júl. 20. 01:01
1/4 anonim válasza:
Kb. mikori film? Külföldi vagy magyar?
2/4 A kérdező kommentje:
Külföldi,talán amerikai. Sajnos azt nem tudom mikori, 6-7 éve láttam.
2020. júl. 20. 12:02
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez az. Nagyon szépen köszönöm :)
2020. júl. 20. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!