1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
nem a nyúl a lényeg, hanem hogy ilyen valósághű animációs, hogy ekkora gyerekeknek való, nincs benne nagyon erőszakos rész, stb. vicces, ilyesmik
2020. júl. 18. 14:53
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Juharfalva lakói / Juharfalvi történetek (mindkét címen elérhető)
Franklin
Alvin és a mókusok (a régi!)
Paddington kalandjai
Kissyfur (ebből nálunk asszem csak 4 epizódot adtak ki VHS-en)
Punky Brewster
Csip-csup csodák
Nils Holgersson csodálatos utazása a vadlúdakkal
Maja, a méhecske (a régi rajzolt!)
Babar (szintén a régi verziót ajánlom)
Szerintem ezek kifejezetten aranyosak. Sem csúnya beszéd, sem erőszak nincs bennük. Oké, a Nilsben van üldözés, de a róka sosem kapja el a ludakat. A Kissyfurban az egyetlen csúnya szó meg a "hülye", de amúgy gyerekbarát. Én mindet imádtam gyerekként, sőt, felnőtt fejjel is simán megnézem őket. :)
5/9 A kérdező kommentje:
nem, nem akármilyen animációsra gondoltam, hanem olyanra, mint a nyúlpéter, azaz 3d és élethű emberekkel vegyítve, nem 2d, és nem is sematikus 3d
2020. júl. 20. 17:33
6/9 A kérdező kommentje:
szóval a Niels az jó, de a Csip csup csodák, az nem
2020. júl. 20. 17:34
8/9 A kérdező kommentje:
van 3d is
2020. júl. 21. 00:42
9/9 A kérdező kommentje:
2 részes film
2020. júl. 21. 00:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!