Mik a legszomorúbb/legszebb kutyás filmek?
Figyelt kérdés
Mondanátok párat,ami szomorú,szép vagy csak nagyon tetszett nektek?2020. júl. 17. 22:14
12/18 anonim válasza:
Red dog, vörös kutya. Szerintem nagyon ott van, vicces és szívbemarkoló egyszerre, de nekem mégsem szomorú a vége. Jó is, hogy kérdezted, megnézem újra, imádom!
13/18 anonim válasza:
A fekete fülű fehér Bim
Kölyökként depis lettem tőle pár napig!
Egy "brutálisan lélekmarcangoló" ifjusági minisorozat a
SZOVJETUNIÓBÓL!
:D
14/18 anonim válasza:
max. Vagy valami hasonló triler.
15/18 anonim válasza:
Nem sima Max az is kutyás, hanem Max 3000.
16/18 anonim válasza:
1. Kutyahűség (Greyfriars Bobby) - az 1961-es a legjobb változata szerintem. Youtube-on és Videa-n is fent van. Gyerekkorom óta az egyik kedvenc filmem.
2. Thomas után. Ez is nagyon megrendítő film egy autista kisfiú, a szülei és egy kutya kapcslatáról.
Mindkét film igaz történet alapján készült, ami külön fokozza a "szépségét". :-)
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2022. okt. 27. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!