Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyek a legikonikusabb...

Melyek a legikonikusabb Gyűrűk ura idézetek?

Figyelt kérdés

2020. júl. 14. 23:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%

"My precious." - Gollum

"Legolas, what do you elf eyes see?"

"The Uruks have turned northeast. They are taking the hobbits to Isengard!" - Aragorn & Legolas

"I have no memory of this place." - Gandalf

"You have no power here." - Théoden

"You don't have any friends. Nobody likes you." - Gollum

"A red sun rises. Blood has been spilled this night." - Legolas

2020. júl. 14. 23:32
 2/17 anonim ***** válasza:
82%

Márkus Viktor vagyok, a kedvenc idézetem kicsit kifacsarva, főleg főnökök ek szoktam előadni...

Egy Márkus sohasem késik, és sohasem jön túl korán. Mindig pontosan akkor érkezik, amikor akar.

2020. júl. 15. 08:11
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan ez, mint a nagy regékben, Frodó Úr, amikre mindenki emlékszik, mind tele voltak sötétséggel és veszéllyel, és néha még a végüket sem akartuk tudni, mert boldogan semmiképp sem végződhettek. Hogy lehetne a világ újra olyan, mint volt ha ennyi szörnyűség történt közben? De végül is ez csak egy múló dolog, ez a sötétség, még a sötétségnek is el kell múlnia, új Nap virrad majd fel, és ha egyszer ki süt a Nap annál tisztábban fog ragyogni. Az ember azokra a történetekre emlékszik amik jelentettek valamit, még ha túl kicsi is volt hozzá, hogy megértse miért, de azt hiszem, Frodó Úr, én igenis értem, most már tudom, e történetek szereplői gyakran visszafordulhattak volna, de nem tették, tovább mentek, mert volt mibe kapaszkodniuk... Akad még jó ebben a világban, Frodó Úr, amiért érdemes küzdeni."

Kicsit megnyirbáltam a végét, de a Két Torony végén szóról szóra így hangzik el Csavardi Samu szájából, és talán ez az egy idézet foglalja össze, hogy miről is szól igazán a Gyűrűk Ura.

2020. júl. 15. 10:35
 4/17 anonim ***** válasza:

Szilszakáll: "Az entek háborúba mennek. Valószínűleg a vesztünkbe menetelünk. Ez lesz az utolsó utunk!

(Treebeard: "The Ents are going to war. It is likely that we go to our doom. The last march of the Ents.")

2020. júl. 15. 12:33
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Looks like meat's back on the menu, boys!

Fussatok, bolondok!

2020. júl. 15. 12:56
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
#5: LOL, ez mehetne a humorba akár! 😆😂
2020. júl. 15. 12:59
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

"Itt úgyse jössz át!" - Gandalf

"Fussatok bolondok!" - Gandalf

2020. júl. 17. 12:14
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
El ne hagyd őt Csavardi Samu
2020. júl. 17. 16:42
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Hol volt Gondor mikor Nyugatvég elesett?!
2020. júl. 19. 16:01
 10/17 csigásdió válasza:
100%

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul!"

("Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen!")

2020. júl. 19. 17:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!