Netflix előfizetés lemondása?!
Június 14.-én fizettem elő a netflixre, az ingyenes 30 nap az pedig július 13.-án járt le. A helyzet a következő: mivel megcsúsztam a lemondással, pánikolás közepette gyorsan töröltem az előfizetésem ma július 14 (amire már gondolom előfizettem és levette a kártyáról az összeget, bár ezt még nem tudom pontosan).
Megvoltam róla győződve, hogy határidő az július 16-ig volt, nem emlékeztem hogy mikor is regisztráltam.
Okos húzás volt tőlük, mindegy.
A kérdés az az lenne, hogy ha újra aktiválom, nem fog újabb 4 ezer forintot levenni? Mivel ha már levette az első összeget annak augusztus 13-ig kellene kitartani, kiszeretném használni.
Előre is köszönöm a használható válaszokat!
Ha jól olvastam, akkor mielőtt valaki lemondja az előfizetését, napfordulójáig még kihasználhatja.
Nálam viszont ez szerepel:
"Előfizetésed ma lejár."
Ma van az utolsó nap, amikor streamelhetsz." (...)
Van rá esély, hogy még nem kezdődött el az első fizetős hónap?
Mi volt okos húzás tőlük? Előre tájékoztatva voltál hogy mikor jár le a 30 nap és jön a fordulónap. Az, hogy te elfelejtetted vagy más napnak hitted, nem a szolgáltató felelőssége, mégis arra utalgatsz mintha átvertek volna, mert te más napot hittél.
Először azt kellene tisztázni, hogy tényleg előfizettél-e júliusra vagy sem. Figyelembe véve azt, hogy nálunk éjfél nem ugyanakkor van mint az USA-ban, tehát még az a pár óra is számíthat, ha az ő idejük szerint van a fordulónap.
Ha nem fizetett elő mert időben mondtad le, akkor majd elő fogsz tudni fizetni, mert jelenleg nincs élő előfizetésed.
Ha pedig már levonta a következő hónapot akkor az előfizetésed augusztus 13-ig él, és utána automatikusan megszűnik, mert ma azt is lemondtad. Ebben az esetben ha újra előfizetsz akkor csak a következő fordulónapon tud ismét számlázni és pénzt levenni. Kétszer nem fog, hiszen már a július egyszer ki lett fizetve, és aktív a szolgáltatás.
Arra értettem az okos húzást, hogy pár napja mikor néztem a fiókomban a számlainformációt ott "Határidő: Július 16" szerepelt, én viszont június 14-én regisztráltam, ma néztem vissza az emailt.
Reggel pedig július 13 szerepelt a határidőnek.
Nem értettem, én pedig még vártam volna 2 napot, mivel azt olvastam.
Tehát akkor holnap fog kiderülni. Akárhogy nézem, mai napot ír utolsó streamelésre, így talán szerencsém volt.
Köszönöm a választ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!