Lányok van köztettek olyan aki szereti a Violetta cimű sorozatot?
Régebben bolondultam érte, aztán volt olyan korszakom is, amikor én imádtam, de mindenki gáznak tartotta és letagadtam, hogy nézem. Elég sok év telt el azóta és ha megy a tv-ben (már egyébként Disney-t abszolút nem nézek, rettentő ritkán) akkor nosztalgia feelingszerűen megnézzem.
De ez is eléggé túl van tolva, mint az összes Disney-n leadott film/mese/sorozat egyébként.
Magával a színésznővel probléma nincs, szép, tehetséges ennyi.
A színésznő szép és tehetséges szerintem.
Régebben imádtam, mostanában néha bele-bele nézek nosztalgia szerűen, de mostanában inkább olyan feelingem van tőle, mintha kistiniknek való Marichuyt(így kell leírni?) néznék. Bár a zenék még mindig jók belőle, mai napig hallgatom őket.
Régen néztem a Violettát, és bírtam is az elején. De aztán nem tudom. Ahogy idősödtem, rájöttem, hogy ez tipikusan az a szenvedős sorozat, ahol végig arról van szó kb., hogy két fiú közül kit válasszon a főszereplő. Szóval ez az imádat lassan átcsapott utálatba, azt most meg semleges véleményem van a sorozatról. Szerintem a Disney Channelen sokkal értékesebb sorozatok voltak az évek során, mint a Violetta. A Violetta túlságosan szappanoperásra sikeredett.
Mindenesetre, szerintem Martina szép.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!