Emlékeztek Star Wars idézetekre?
A, 1-2-3. részből
B, 4-5-6. részből
C, 7-8-9. részből
Bármilyen idézetre, amit fejből tudtok, anélkül hogy rákeresnétek.
They fly now ?!
They fly now!
They fly now?
They fly now ?!
xD
Csakhogy kedves 10-es, a kérdező nem pusztán negatív véleményt fogalmazott be. Ő maga vallja be neked, hogy szándékosan provokatív a kérdése.
"A kérdéssel arra akartam célozni, hogy a 7-8-9. részből nem tudtok normális idézetet mondani, mert gagyi az egész."
Ő nem idézetekre volt kíváncsi, ebből ez egy mondatból a napnál is világosabb ez.
A többesszám pedig azért van, mert a lepontozásokhoz több ember kell. Amikor valaki fel mer szólalni a divathaterek ellen, akkor valahogy falkaként ugrotok az emberre.
Ha nem tűnt volna fel én válaszoltam rendesen a kérdésre egyedül (4-es válasz).
Erre jött a kérdező teljesen felesleges megjegyzése. Szóval, ki is kezdte a beszólogatást és a kötekedést?
Jézusom, állj már le. Mi van veled?
Mi, többiek is írtunk idézeteket, és kész. Miért te válaszoltál volna egyedül rendesen??
Nem vagy te kicsit nagyképű véletlenül?
Azt is kérte, hogy ne keressünk rá, hanem fejből írjunk. Nem mindenki magolta be a teljes sorozatot fejből.
Én az első hat filmet ismerem és szeretem, a többit nem. Azt meg nem tudnám megmondani, hogy melyik idézet honnan van.
És akkor mi van? Szerinted ez valami verseny, vagy mi?
Eredeti trilógia:
-A harc senkit nem tesz naggyá.
Előzmény trilógia:
-Így száll hát sírba a szabadság. Tapsvihar közepette.
Folytatás trilógia:
Szerintem nem volt benne egy idézhető mondat se, mint ahogy az egész trilógia is és hulladék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!