Melyek azok az izgalmas filmek, ami nem horror, amiben nincs lövöldözés, ami nem katasztrófafilm, és amiben nem hal meg senki?
Figyelt kérdés
Valami normális filmre gondoltam, ami izgalmas, szórakoztató, vidám, és hangulatos.2020. júl. 10. 22:03
1/7 anonim válasza:
Én most a Paul C. Netflix filmet néztem meg, bár abban van egy minimális lövöldözés
2/7 anonim válasza:
Őszintén bevallom nekem nem jut eszembe olyan film ami az összes követelményednek megfelelne. Persze ettől még létezhet ilyen.
3/7 anonim válasza:
A gyerekek jól vannak
Kerülőutak
Zöld könyv
Házassági történet
Idétlen időkig
Sully
Bohemian rhaspody
Nász-Ajánlat
4/7 anonim válasza:
#3 Olvasd el figyelmesebben a kérdést! Izgalmas filmeket kért a kérdező. Házassági történet meg Bohém rapszódia? Maximum altatónak jók.
7/7 anonim válasza:
Kegyenc Fegyenc (nagyon minimális a lövöldözès benne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!