Melyik ez a horror film?
Egy kísértet járta házas horror film. Egy új család érkezik a házba (férfi, nő és lányuk). Egy idő után elkezdenek furcsa dolgok történni, magától mozognak a tárgyak a lakásban, éjszaka felébrednek az emberek és érzik, hogy valami gonosz van ott velük a lakásban.
Egy gonosz szellem csaj a gyilkos, akinek hosszú fekete haja van. Este megfojtja őket vagy egyéb véres és durva módon öli meg a házban az embereket.
Fuu nekem így elsőre valamelyik átok film ugrik be, de az a baj,hogy nem igazán vagyok otthon az átok filmekben.
Parat láttam már belőlük de nem tudom, hogy jönnek pontosan.
Mindegy írok egy parat hátha köztük lesz ez is.
Szóval van az Átok 1,2,3 ami asszem amcsi feldolgozás.
És van a japán eredeti aminek az a címe h Tge Grudge magyarul asszem ez harag néven van.
És ezen kívül vannak még japán részei meg van még japán feldolgozás is. Nekem ez már zavaros csak azért írtam le, hogy hatha kedvet kapsz végignezni mindet. De én vagy az átkot mondanám vagy a haragot.
Július 15. 00:31-es és a mai 16:02-es vagyok:D
Na, találtam mégegy lehetségeset: Darkness-a rettegés háza
Egyébként mindenképpen kiderítem, hogy melyikre gondoltál, mert mostmár engem is érdekel:DDD
Szinte biztos, hogy megtaláltaaaam
The Canal, teljesen egyezik a leírtakkal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!