Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a horror film?

Melyik ez a horror film?

Figyelt kérdés

Egy kísértet járta házas horror film. Egy új család érkezik a házba (férfi, nő és lányuk). Egy idő után elkezdenek furcsa dolgok történni, magától mozognak a tárgyak a lakásban, éjszaka felébrednek az emberek és érzik, hogy valami gonosz van ott velük a lakásban.

Egy gonosz szellem csaj a gyilkos, akinek hosszú fekete haja van. Este megfojtja őket vagy egyéb véres és durva módon öli meg a házban az embereket.

2020. júl. 10. 18:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Démonok között?
2020. júl. 11. 17:37
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

Fuu nekem így elsőre valamelyik átok film ugrik be, de az a baj,hogy nem igazán vagyok otthon az átok filmekben.

Parat láttam már belőlük de nem tudom, hogy jönnek pontosan.

Mindegy írok egy parat hátha köztük lesz ez is.

Szóval van az Átok 1,2,3 ami asszem amcsi feldolgozás.

És van a japán eredeti aminek az a címe h Tge Grudge magyarul asszem ez harag néven van.

És ezen kívül vannak még japán részei meg van még japán feldolgozás is. Nekem ez már zavaros csak azért írtam le, hogy hatha kedvet kapsz végignezni mindet. De én vagy az átkot mondanám vagy a haragot.

2020. júl. 12. 16:31
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Nekem a hosszú feketehajú gyilkos szellem lányról mindig a Blood Mary jut eszembe. Nem arra gondolsz te is kérdező?
2020. júl. 13. 13:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A kör?
2020. júl. 15. 00:31
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
*Bloody Mary
2020. júl. 15. 11:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem volt az. És még mindig nincsen meg a címe...
2020. nov. 4. 15:59
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy sorozat, de nem lehetséges, hogy a Hill Ház szellemére gondolsz? (Nem tudom, hogy miről szól, nem láttam, de a kereső ezt hozta be a fekete hajú szellem csajra)
2020. nov. 4. 16:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Július 15. 00:31-es és a mai 16:02-es vagyok:D

Na, találtam mégegy lehetségeset: Darkness-a rettegés háza

Egyébként mindenképpen kiderítem, hogy melyikre gondoltál, mert mostmár engem is érdekel:DDD

2020. nov. 4. 16:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szinte biztos, hogy megtaláltaaaam

The Canal, teljesen egyezik a leírtakkal:)

2020. nov. 4. 16:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Kivéve az, hogy nem a lányukkal, hanem a fiukkal költöznek a házba
2020. nov. 4. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!