Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy mukodik a Vampirnaplokban...

Hogy mukodik a Vampirnaplokban a hasonmas sztori?

Figyelt kérdés
Sose olvastam a konyveket es a sorozatot se lattam mar evek ota, de most felotlott bennem egy kerdes. Ugye Silasnak a hasonmasa Stefan es meg valaki ha jol emlekszem es Amaranak a hasonmasai Tatia, Kathrine, Elena. Masoknak is vannak hasonmasaik? Vagy csak Silasnak es Amaranak az atok miatt?

#Elena #Amara #Hasonmas
2020. júl. 10. 03:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak Amara és Silas az egyetlen ismert "hasonmás vonal" vagy mi. És akkor igen, Amarának Tatia, Katherine és Elena. Illetve most neten rákerestem, az azt mondja, hogy Silasnak Stefan és valami Tom Avery. Igazából most rákerestem Tom Avery-re, és egyáltalán nem emlékszem rá a sorozatból, pedig benne volt. :D A lényeg az, hogy Enzo ölte őt meg az ötödik évadban. Most az, hogy vannak-e más hasonmások, az jó kérdés, de Silas és Amara vonala ismert csak.
2020. júl. 10. 10:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak nekik vannak mivel ők voltak az első halhatatlanok. Nekik lettek hasonmásaik hogy meg 'tudjanak halni' mivel ugye ők maguk nem tudnak
2020. júl. 10. 16:11
 3/4 anonim válasza:
100%
Csak Silas-nek és Amara-nak vannak hasonmásaik, mivel mágiával lettek halhatatlanok, és a mágia az egyenlőségre törekszik. (Tehát ők nem halhatnak meg, de lettek hasonmásaik, akik meghalhatnak. Amarának 3 hasonmásáról tudunk, Tatia-ról, Katherine - ről, és Elenáról. Silas-nek pedig 2 hasonmása szerepel a sorozatban, Stefan és Tom. (Nem volt benne a sorozatban, de szerintem nem születik több hasonmás, mivel Amara és Silas meghalnak az 5. évadban)
2020. dec. 25. 22:45
 4/4 anonim válasza:
Amikor Amara halhatatlan lett, a természet az egyensúly fenntartása végett hozta létre halandó mását, Katherinet. Aztán miután Katherine vámpírrá vált, kellett egy új halandó más, ezért született meg Elena.
2020. dec. 27. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!