Hogyan fejeződik be a Breaking dawnban Jacob és Renesmee kapcsolata?
Figyelt kérdés
Vagyis velük kapcsolatban hogyan ér véget a könyv? PL:éppen játszanak ketten vagy mittom én... ilyenre gondolok2010. aug. 2. 14:50
1/10 anonim válasza:
a könyv legvégén nincsenek együtt
2/10 anonim válasza:
Sehogy, vagyis ne írnak róla és én ki vagyok akadva miatta.. legalább csak pár szót kellett volna, de neeeem... :'(
3/10 A kérdező kommentje:
akkor,mit csinálnak a végén mikor együtt vannak?
2010. aug. 2. 16:02
4/10 anonim válasza:
Nessie még kicsi, tehát míg fel nem nő (ami olyan 7 év, mivel Nessie félig vámpír), Jake olyan neki, mint egy testvér.
5/10 anonim válasza:
mert az írónő nem írja le azt, hogy Reneesmee felnő, hanem csak hogy bevésődik neki, és hogy nagyon szoros a kapcsolatuk.
6/10 A kérdező kommentje:
lécci arra válaszoljatok amit kérdeztem
2010. aug. 2. 19:56
7/10 anonim válasza:
Hát nem arra válaszoltunk? Mi is csak annyit tudunk, amennyi a könyvből kiderül. Jacob bevésődött Renesmee-be, először olyan neki, mint egy testvér, ha Ness felnő, szerelmesek lesznek.
8/10 A kérdező kommentje:
én azt kérdeztem h mit csinálnak utoljára közösen jacob+nessie
2010. aug. 3. 13:42
9/10 anonim válasza:
Az utolsó dolog amit az írónő leír,az,hogy a volturival való találkozáskor Bella Jacob(farkas) hátára ülteti Nessie-t és elmondja,hogy a lány táskájában papírok vannak,amivel eltudnak szökni az országból.
Ennyi:viszont itt van egy feltételezés a kapcsolatukról:
Nem rossz...
10/10 anonim válasza:
Renesmee játék közben harapdálja Jaket.(neki nincs mérge)
mondjuk ez nem a vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!