Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van még rajtam kíül valaki,...

Van még rajtam kíül valaki, aki 2020-ban is imádja a Bűbájos Boszorkákat?

Figyelt kérdés

Mármint nem a remake-t, hanem az EREDETIT, amiben Phoebe, Piper és Prue/később Paige van.

Lehet szavazni, ki a kedvenced! ;)

2020. júl. 8. 18:42
A kérdező szavazást indított:
Phoebe
Prue
Piper
Paige
Egyik se
Mindegyik
29 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
10%
Piper-t játssza alyssa milano? Mert az elég jó csaj, a végtelen határok egyik részében van pár meztelen jelenete. Elég jó csöcsei vannak.
2020. júl. 8. 19:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, Phoebe az Alyssa Milano... Amúgy igen ő a legjobb, ő volt a kedvencem nekem is. Igazából imádtam régebb, csak már ezeréve nem láttam.
2020. júl. 8. 19:42
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#1-es: nem, Alyssa Milano Phoebe-t alakítja, Piper-t Holly Marie Combs. Shannen Doherty meg Prue-t.

#2-es:Nekem is Phoebe a kedvencem. És ha van időd 16;55-kor adják a sorit TV4-en.

2020. júl. 8. 21:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Anno nagyon bírtam. Suliból hazaértem és néztem. Mostani szemmel azért már belátom, hogy sok helyen kicsit gagyi volt, eljárt felette az idő, de még mindig egy bűnös élvezet. Tervezem, hogy majd az elejétől újranézem az egészet :D
2020. júl. 9. 02:49
 5/10 anonim ***** válasza:
47%
#2 #3 köszi! Tudtam hogy valami P betűs volt. :)
2020. júl. 9. 12:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Pont nemrég végeztem az újranézésével nagyjából 15 év után először. Meglepett, hogy milyen kevésre emlékeztem belőle, pedig lelkesen néztem annak idején. Most is tetszik, természetesen.
2020. júl. 9. 18:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Pont most nézem a neten a részeket! :D Nekem az első négy évad a kedvencem, az ötödiktől már egy kicsit furcsa. De kiskoromban nagyon szerettem, ezen nőttem fel. :)
2020. júl. 10. 17:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Még most is nézem

,örröké a kedvencem marad, amugy cole volt a kedvencem

2020. szept. 21. 21:10
 9/10 anonim ***** válasza:
2024 van és még most is nézem!
júl. 5. 11:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Még most is nézem
júl. 22. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!