Csak engem visel meg, ha befejezem egy jó sorozatot?
Figyelt kérdés
Eddig csak akkor volt ez, amikor valamit évek óta néztem pl.: Így jártam anyátokkal vagy az Agymenők. Utána kicsit lehangolt volt, és vagy 5ször megnéztem a befejezést.
De most fejeztem be éppen az Avatart. Két hete az Aangot és tegnap a Korrat. Most meg nem is tudom mit csináljak. Nem mintha nem lenne sok lehetőség, de valahogy nincs kedvem.
2020. júl. 7. 14:32
1/5 anonim válasza:
Az Agymenőkkel kapcsolatban hasonlóan éreztem, bár tény hogy néha a sorozat látványosan elfáradt. De ettől még hiányzik a maga kategóriájában.
2/5 anonim válasza:
Nekem csak a Klónok háborúja volt ilyen, a többi sorozatnál amit elkezdtem inkább örültem hogy végre vége van.
3/5 anonim válasza:
Én is éreztem már így. Többször is, de egyszer piszkosul erős érzés ürességet éreztem. Szerencsére azóta nem volt ilyen, de szerintem nem is lesz, mert azóta már sok sorozatot láttam és gondolom már hozzászoktam.
Nagy okosságot nem tudok mondani, nézd majd újra őket később. :) Addig pedig keress mást, ami esélyes, hogy tetszeni fog.
4/5 anonim válasza:
Ú, az Így jártam anyátokkalt nekem is fájdalmas volt elengedni
5/5 anonim válasza:
Nalam akkor van igy, ha egy sorozatot daralva nezek. Pl legutoljara a Teen Wolf-ot neztem vegig, 6 szezont. 2 - 3 het alatt be is fejeztem. Tiszta depis voltam, mikor mar nem volt tobb resz. 🙁 Aztan megneztem egy halom you tube videot. Es az a legrosszabb mikor tudja az ember, hogy nem is lesz folytatas soha tobbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!