Isten nem halott című filmhez miért nem csináltak magyar szinkront? Mikorra lehetne számítani, hogy lesz magyarul ez a film?
Figyelt kérdés
Nem érdekel, hogy propaganda film, akkor is nagyszerű! Megérte volna egy jó magyar szinkron.2020. júl. 4. 00:40
1/12 anonim válasza:
Jó pár éves film. A többséget sem akkor, sem most nem érdekelné, szóval gondolom egyik forgalmazónak sem éri meg a szinkronkészítést fizetni.
2/12 anonim válasza:
Mert nem egy olyan volumenű film, hogy megérje szinkronizálni.
3/12 A kérdező kommentje:
Kár. De felirattal nem veszítettem el semmit sem! Szuper film. Bár jó lenne ha létezne szinkron hozzá. Vannak olyanok mint pl. uncsitesómék akik még nem annyira tudnak olvasni. De szerintem néznék a filmet ha szinkronosan lenne.
2020. júl. 4. 01:17
4/12 anonim válasza:
Uncsitesódék az a korosztály, akik felfognák a filmet?
5/12 anonim válasza:
Mert nem nagyszerű, viszont egészen borzalmas. Valószínűleg csak azért tartod jónak, mert a te általad támogatott propagandát nyomja. Aki viszont nem elfogult, vagy a másik oldalról látja a dolgokat, azok látják a film hibáit.
6/12 anonim válasza:
Úgy gyorsan rákerestem a filmre, de vagy rosszat írtak, mert túl vallásos, vagy azt, hogy milyen jó, mert vallásos.
Most akkor mi a helyzet, elmondanátok? :D
7/12 anonim válasza:
Egy film, ami szerint mindenki, aki nem hisz istenben, az vagy velejéig rosszindulatú és erkölcstelen, vagy valójában (az előzőek mellett) hívő, aki gyűlöli istent. Szerinted?
8/12 A kérdező kommentje:
Az u. tesómék szerintem nem fogják felfogni, de érdekes, és tanulságos lenne nekik... És mien hibák vannak a filmben? Pl. azt mondja a lelkész a profeszornak a végén, hogy néhány perc múlva többet tudsz majd Istenről, mint mindenki? Mert amúgy a prof csak utálta Istent, de nem ateista.
2020. júl. 4. 01:33
9/12 anonim válasza:
#7: Köszi! Így inkább kihagyom... :D
10/12 anonim válasza:
Ha tudtok angolul, inkáb nézzétek meg Ralphthemoviemaker videóját erről a borzalomról, jobban jártok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!