Melyik az igaz szerelmi páros? Zuko és Katara vagy Aang és Katara?
Nem tudom eldönteni, hogy melyik párosban nagyobb a kémia. Tudom jól, hogy [SPOILER] később Katara és Aang végleg összejön és még 3 gyerekük is lesz, de... Vajon volt valami szikra Katara és Zuko között? Mert szerintem biztos hogy volt! Bár nem a Zutara shippet pfeferálom jobban, hanem inkább a Kataangot. Gyerekkorom legjobb meséje, az én szememben ők a legjobb páros máig... de azért elgondolkodtam ezen a Zutarán is.
Szerintetek melyik az igazi "szerelmi" páros?
nekem Katara és Aang annyira testvérinek tűnt szinte végig, hogy furcsa volt nézni, ahogy összejöttek
én inkább Zuko-Katara fan vagyok
szerintem ők jó hatással lettek volna egymásra, meg a tűz-víz ellentét miatt kiegyensúlyozott kapcsolatuk lett volna :D
meg valahogy köztük jobban láttam szikrát
(ráadásul az eredeti író is őket szánta egymásnak én úgy tudom)
Szerintem annyira nem jelentős a szerelmi vonal ebben a sorozatban. De...
Nem tudok pontos részleteket, de azt én is olvastam, h az eredeti szerzőgárdában volt valaki, aki úgy írta a sztorit, h Katara és Zuko viszi az érzelmi szálat és Aang inkább szerzetes típusű karakter. Aztán két évad (?) után ez az író kilépett és megváltoztatták a történetnek ezen vonalát. Láttam egy olyan gyűjteményt, amiben a filmből vett részletekből ezt a Katara-Zuko ötletet igazolják (első két évadból vett jelenetek).
Engem.nem fogott meg a szerelmi része, nem éreztem erősnek a sorozatban. Sokkal inkább Zuko jellemfejlodese fogott meg és Aang, amint elfogadja a sorsát és beteljesíti azt. De Aang és Katara aranyos pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!